Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blauw-Zwart koppel pakt uit met matching Club-tattoo

Blauw-Zwart koppel pakt uit met matching Club-tattoo

Club Brugge slaagde er afgelopen seizoen in om zich voor de veertiende keer tot landskampioen te kronen. En dat na elf jaar wachten… De vreugde bij de Blauw-Zwarte aanhang was – en is dat nog altijd – dan ook immens. 

De ene fan gaat in zijn supporteren al iets verder dan de andere. Zo stuurden heel wat supporters hun Club-tattoo naar BlauwZwartFans. Maar een “matching tattoo met het lief” zagen we nog niet passeren. Een leuk idee voor nog meer Blauw-Zwarte koppels? Voor alle duidelijkheid: 1891 is het oprichtingsjaar van Club Brugge. In november bestaat Blauw-Zwart 125 jaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws