Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Bij Club zag ik ook zo iemand: niet het grootste talent, maar wat een mentaliteit!”

Bij Club zag ik ook zo iemand niet het grootste talent, maar wat een mentaliteit!

Arnar Grétarsson was van 2012 tot 2014 actief als sportief directeur bij Club Brugge. Toen Michel Preud’homme arriveerde, besloot de Ijslander om de deur in Jan Breydel achter zich dicht te trekken. Momenteel vertoeft Grétarsson als coach in zijn thuisland.

Het leven in Ijsland is geen rozengeur en maneschijn volgens Grétarsson. “Je leert leven met wat je hebt. Je kunt de hele tijd lopen klagen over de wind, de koude, het gebrek aan daglicht… Maar het is je eigen beslissing hoe je ‘s ochtends aan je dag begint. Positief of negatief? Hetzelfde geldt wanneer je bij een voetbalclub zit. Beland je op de bank, kan je op twee manieren reageren: klagen en minder inzet tonen, of het omgekeerde.”

“Die mentaliteit is het enige waarmee we ons kunnen onderscheiden, want inzake technische kwaliteiten zullen we nooit beter doen dan andere nationaliteiten. We zijn succesvol omdat we net dat tikkeltje meer doen. Bij Club Brugge zag ik ook zo iemand: Brandon Mechele. Niet het grootste talent, maar wat een mentaliteit!”, besluit Grétarsson tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws