Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Beveren-speler wil niet naar Club Brugge’

'Beveren-speler wil niet naar Club Brugge'

Enkele weken geleden had het er alle schijn van dat Tibault Moulin en Laurent Jans de oversteek zouden maken naar Jan Breydel. De laatste tijd blijft het echter stil rond de twee spelers van Waasland-Beveren. Eén van hen loopt alleszins niet warm voor een transfer naar Club Brugge. 

Omdat Thomas Meunier eerder had aangegeven dat hij Club na dit seizoen zou verlaten, was een rechtsachter topprioriteit voor Blauw-Zwart. Club dacht al snel aan Jans, maar op de Freethiel wilden ze hun vraagprijs van één miljoen euro niet laten zakken.

Door het kampioenschap en de bijhorende rechtstreekse deelname aan de Champions League is de kans dat Meunier gewoon blijft echter een stuk groter geworden. Club lijkt dan ook niet langer aan te dringen voor Jans. Bovendien staat er met Dion Cools al een jong talent te trappelen om de Rode Duivel straks op te volgen.

Volgens Het Nieuwsblad voelt Jans er overigens ook weinig voor om enkel doublure te worden van Meunier. Een overgang naar Club zou dan ook niet langer aan de orde zijn. Waasland-Beveren probeert hem te overhalen met een lucratief driejarig contract plus de belofte om in de toekomst mee te werken aan een eventuele transfer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws