Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bacca en Duarte bewijzen dat ze hun Club-verleden nog niet vergeten zijn

Bacca en Duarte bewijzen dat ze hun Club-verleden nog niet vergeten zijn

Zaterdagnacht stond er op de Copa America een duel tussen Colombia en Costa Rica op het programma. In de laatste groepswedstrijd namen de landen van ex-spelers Carlos Bacca en Oscar Duarte het met andere woorden tegen elkaar op. 

Costa Rica was vooraf al uitgeschakeld voor de volgende ronde, maar trok met 3-2 onverwacht toch aan het langste eind. Dat heeft echter geen consequenties voor Colombia, aangezien de Zuid-Amerikanen 6 op 6 haalden in hun eerste twee wedstrijden. Zij stoten dus alsnog door naar de volgende ronde.

Na de match zochten Carlos Bacca en Oscar Duarte, die beide niet in actie kwamen in deze wedstrijd, elkaar op. De ex-spelers van Club Brugge wisselden hun truitje en vertelden dat er destijds een mooie vriendschap is ontstaan tussen beide heren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws