Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Atalanta mengt zich in transferstrijd om Club-spits’

'Atalanta mengt zich in transferstrijd om Club-spits'

De spelers van Club Brugge genieten momenteel van een welverdiende vakantie, maar achter de schermen wordt er volop werk gemaakt van de ploeg van volgend seizoen. Wellicht behoort Nicolas Castillo ook in voetbalseizoen 2016-2017 niet tot de Brugse spelerskern. Club wil hem naar verluidt namelijk graag van de hand doen. 

Club betaalde begin vorig jaar 3 miljoen euro voor Castillo, maar de 23-jarige Chileen kon zich nooit echt doorzetten in Jan Breydel. Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio vond de huurling van Club Brugge zijn beste vorm terug bij Universidad Católica, waar hij 11 keer scoorde en zo een belangrijk aandeel had in de titel van de Chileense topclub.

Zijn sterke prestaties leverden hem een plaatsje in de Chileense selectie op. Straks mag Castillo met Chili bewijzen wat hij in zijn mars heeft op de Copa America. Dat zou meteen ook één van de redenen zijn waarom Club (nog) niet inging op een bod van 4,5 miljoen euro van Cruz Azul. Blauw-Zwart hoopt namelijk dat zijn transferwaarde – mits een goeie Copa America – nog de hoogte inschiet.

Volgens Corriere dello Sport zijn er nog meer kapers op de kust voor Castillo. Zo behoort een terugkeer naar de Serie A eveneens tot de mogelijkheden. Atalanta wil de Chileense aanvaller graag huren met een aankoopclausule van 2 miljoen euro. De kans dat Club daar vrede mee neemt, lijkt echter klein. Zeker gezien de eerdere geruchten omtrent het stevige bod van Cruz Azul.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws