Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ambieert Ludovic Butelle een zangcarrière?

Ambieert Ludovic Butelle een zangcarrière

Ludovic Butelle kwam afgelopen winter over van SCO Angers en ontpopte zich vrijwel onmiddellijk tot één van de publiekslievelingen in Jan Breydel. De sterke prestaties van de goedlachse Fransman zorgden ervoor dat hij met Club Brugge de eerste collectieve prijs in zijn carrière kon vieren.

Butelle genoot afgelopen weken dan ook met volle teugen van zijn vakantie en waande zich in Singing Studio zelfs even een échte zangdiva. Het deed ons meteen terugdenken aan ex-speler Joseph Akpala, die in 2009 zijn zangkunsten etaleerde op het Gala van de Gouden Schoen.

Petite chanson avant la reprise lundi #hallelujah #karaoké @singingstudio super endroit super moment 😜😜

Een video die is geplaatst door Butelle Ludovic (@butellos) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws