Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Absolute topclub maakt prioriteit van Meunier’

'Absolute topclub maakt prioriteit van Meunier'

Thomas Meunier is aan een goed EK bezig met de Rode Duivels. De rechtsachter van Club Brugge speelde een uitstekende partij tegen Ierland en bevestigde tegen Zweden. De buitenlandse clubs staan dan ook in het rijtje voor de 24-jarige Ardennees. 

Woensdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat PSG zijn pijlen op Meunier gericht heeft. De Franse topclub liet zijn interesse al blijken aan de entourage van de speler en is nu ook van plan om bij Club Brugge aan te kloppen.

Stéphane Pauwels, die woensdag EK-analist was bij L’Equipe, meldt dat PSG van Meunier zijn prioriteit gemaakt heeft. Michel Preud’homme gaf gisteren op de eerste groepstraining al aan dat hij hoopt dat iedereen blijft, maar dat Club er niets aan kan veranderen als er een ploeg voor een bepaalde datum een bepaald bedrag (6 miljoen euro, nvdr) op tafel legt. Ook Napoli, Torino en Middlesbrough zouden Meunier graag binnenhalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws