Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

AA Gent trekt van leer tegen klacht ‘Club-supporters’

AA Gent trekt van leer tegen klacht 'Club-supporters'

Walter Van Steenbrugge legde afgelopen donderdag namens VZW supportersclub Bruges Stropkes een officiële klacht neer bij de Europese Commissie. De topadvocaat beweert dat AA Gent en RSC Anderlecht maar liefst 255 miljoen euro aan onrechtmatige overheidssubsidies gekregen hebben of beloofd zijn. En dat zou vanzelfsprekend een vorm van oneerlijke concurrentie zijn.

AA Gent laat het daar niet bij en trekt in de tegenaanval. De Buffalo’s organiseerden vandaag een persconferentie waarop het verhaal van Van Steenbrugge serieus in vraag gesteld wordt.

Zo beweren ze in de Ghelamco dat de Bruges Stropkes eergisteren pas werden opgericht. Volgens Gent-voorzitter Ivan De Witte werd de klacht nog vóór de oprichting van de supportersclub ingediend. “Wij zullen dhr. Van Steenbrugge dan ook dagvaarden wegens het bewust verspreiden van onjuistheden in de media”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws