Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zorgen voor Timmy Simons… Politie valt huis van Brugse kapitein binnen

Zorgen voor Timmy Simons Politie valt huis van Brugse kapitein binnen

Timmy Simons en zijn manschappen bereiden zich momenteel volop voor op de titelmatch van zondag tegen Anderlecht. Maar dinsdagmorgen om 6 uur werd de Brugse kapitein opgeschrikt door een inval van de politie. De aanvoerder van Blauw-Zwart wordt verdacht van betrokkenheid bij valsheid in geschrifte en het verdoezelen van zwart geld. Het onderzoek van de speurders richt zich op immokantoor Vastgoedservice, waarvan Simons aandeelhouder is.

In totaal vonden er maar liefst 8 huiszoekingen plaats. Naast de villa van Simons moest ook de woonst van zijn ouders eraan geloven. Op hun adres is immers het immobedrijfje Lila Invest gevestigd. De spilfiguur in het hele verhaal is echter Geert Vanhoof, die samen met Simons manager is van het wielerteam Crelan-Vastgoedservice.

Vorig jaar werd tegen Vanhoof een klacht ingediend wegens valsheid in geschrifte. Naar verluidt verklaarden verscheidene ex-werknemers dat Vastgoedservice regelmatig de prijs van panden naar beneden haalt als het verschil in het zwart wordt bijgepast. Het gerecht onderzoekt nu of er documenten zijn vervalst om dat zwarte geld te verdoezelen.

Volgens Geert Vanhoof is het onderzoek een gevolg van een wraakactie van twee werknemers die hij aan de deur zette. “Dit moet ophouden”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. “We hebben een klacht ingediend wegens laster en eerroof.” Timmy Simons wenste niet te reageren op de aantijgingen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws