Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo zien de laatste 24 uur van Club eruit voor de clash tegen Anderlecht

Zo brengt Club zijn laatste 24 uur voor de clash tegen Anderlecht door

Nog één keer slapen en dan is het zover: Club – Anderlecht. Zondag 15 mei 2016 kan de geschiedenisboeken ingaan als hét jaar waarin Club Brugge zijn veertiende landstitel greep. Maar dan moet Blauw-Zwart wel eerst voorbij Paars-Wit zien te geraken. 

Michel Preud’homme en zijn manschappen leven in alle rust toe naar de topper tegen Anderlecht. Op onderstaande wijze probeert de Luikenaar volgens Het Nieuwsblad de spelers op de ideale manier voor te bereiden op dé kampioenenmatch.

Zaterdagvoormiddag
– Aankomst op de club
– Ontbijt
– Verzorging
– Ontspanning
– Tactische bespreking

Zaterdagnamiddag
– Middageten
– Training
– 15.30 uur: vertrek richting hotel Weinebrugge op afzondering

Zondagvoormiddag
– Ontbijt
– Verzorging
– Ontspanning
– Tactische opbouw richting match
– Sportmaaltijd om 11 uur

Zondagnamiddag
– Vertrek richting stadion met aankomst om 13 uur aan Jan Breydel, waar de fans de spelersbus massaal zullen verwelkomen

Mocht Club winnen, dan maken de spelers op Pinkstermaandag een ereronde in de Brugse binnenstad. De spelersgroep trekt naar verluidt om 15u met een open bus van ‘t Zand via de Zuidzandstraat en de Steenstraat naar de Markt. Daar moet het kampioenenfeest dan écht losbarsten.

Op de Markt komt er een nieuw podium en zal er muziek weerklinken. Wel een minpunt: de Markt heeft slechts een maximumcapaciteit van 15.000 mensen. En dat terwijl er meer dan 50.000 Club-fans verwacht worden…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws