Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo goed is de sfeer in Brugse kleedkamer: “Champions in Ibiza”

Champions in Ibiza

Club Brugge slaagde er dit seizoen eindelijk in om zijn felbegeerde veertiende landstitel binnen te halen. Na enkele feestjes op Belgische bodem zet een groot aantal Club-spelers de festiviteiten verder in Ibiza.

Heel wat spelers zonder interlandverplichtingen (Timmy Simons, Davy De fauw, Bjorn Engels, Ruud Vormer, Brandon Mechele, Jelle Vossen, Sander Coopman, Dion Cools, Boli Bolingoli, Laurens De Bock, Ludovic Butelle en Tuur Dierckx) genieten momenteel in het zonnige Ibiza van een welverdiende vakantie.

De kampioenenploeg van Club Brugge kan het dus ook naast het veld uitstekend met elkaar vinden. En het ziet ernaar uit dat dat ook volgend seizoen nog het geval is. Heel wat sterkhouders hebben inmiddels al aangegeven dat ze bij Club willen blijven en Lior Refaelov verlengde dinsdag zijn contract tot 2019. “Champions in Ibiza”, stuurt Dierckx via Twitter de wereld in.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws