Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zalige COYB-beelden van Noord naar Oost

Zalige COYB-beelden van Noord naar Oost

Club-supporters die de verplaatsing naar Manchester United maakten, weten hoeveel kippenvel een goeie Come On You Blues kan opleveren. En ook in de titelmatch tegen Anderlecht kon deze song vanzelfsprekend niet uitblijven….

Zaterdagnamiddag 14 mei deden wij van BlauwZwartFans een oproep om de COYB-gezangen van Noord naar Oost te laten weerklinken, van Oost vervolgens naar Zuid en van Zuid naar West. Maar liefst 145.000 fans bekeken het sfeerfilmpje in kwestie en dat zorgde tijdens de titelmatch alvast voor een prachtige Come On You Blues van Noord naar Oost. De eerste stap is dus gezet, zondag tegen KV Oostende de volgende?! 🙂

Thijs Feryn legde naar goede gewoonte prachtige beelden van het lied vast (zie onderstaande video van 05:09 tot 05:20). Verder heeft hij het in zijn tweede deel van de trilogie over de titelmatch onder meer over zeveraar Proto, #zottesfeer en dreupeln! Van de eerste tot de laatste seconde een genot om naar te kijken!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws