Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zalig! Izquierdo amuseert zich kostelijk in café

Zalig! Izquierdo amuseert zich kostelijk in café

José Izquierdo is zowel op als naast het veld een absolute topper. De 23-jarige Colombiaan is dit jaar dé man van de Play-Offs en vierde dat na het binnenhalen van de veertiende landstitel dan ook uitgebreid. Eerst met zijn hond Lucho en dinsdagavond ook op café! 

Joske – feestbeest – Izquierdo heeft nog maar eens getoond wat voor een levensgenieter hij is. De Colombiaanse sneltrein kan duidelijk niet genoeg krijgen van de gezangen die de Brugse aanhang speciaal aan hem richt. En als ze dat niet doen? Dan zingt hij ze toch gewoon zelf! Dat alles tot groot jolijt van zijn omstanders 🙂

Luchoooooo! Campeones!!!! 🎉🍾🏆

Een video die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

⚫️🔵🇧🇪🇨🇴⚽️😂

Een video die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws