Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Yannick Ferrera heeft duidelijk signaal voor Club Brugge

Yannick Ferrera heeft duidelijk signaal voor Club Brugge

Michel Preud’homme heeft nog altijd niet bekendgemaakt wat hij volgend seizoen precies van plan is. Volgens Peter Vandenbempt twijfelt de Luikenaar zelf nog. In de tussentijd wordt er volop gespeculeerd over zijn mogelijke opvolger.

Zo was Yannick Ferrera één van de eerste namen die genoemd werd om het roer over te nemen van Preud’homme. Maar het bestuur van Standard (Venanzi, Renard en Claes) maakte vandaag duidelijk dat het verder wil werken met Ferrera, ondanks het feit dat hij al in de clinch ging met enkele spelers en leden van de technische staf.

“De honderd makelaars die elke dag bellen ga ik niet meer antwoorden. Of de mensen die mij vragen of ik naar Brugge ga… Totaal geen sprake van! Ik wil met rust gelaten worden”, spreekt Ferrera duidelijke taal in Het Belang van Limburg. Als MPH straks effectief vertrekt, lijkt Ferrera dus geen optie meer. Felice Mazzu en vooral Philippe Clement lijken wel nog steeds kans te maken op de functie van T1 bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws