Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

WOW! Club-fan laat BlauwZwartFans-logo tatoeëren

WOW! Club-fan laat BlauwZwartFans-logo tatoeëren

Dat Club Brugge over een hondstrouwe aanhang beschikt, konden we de voorbije 11 jaar elk seizoen opnieuw waarnemen. Of we nu tweede, derde, vierde of zelfs zesde eindigden, het jaar nadien werden er keer op keer meer abonnementen verkocht. Club-supporter ben je immers niet voor even, maar voor het leven! 

Heel wat Club-fans laten die clubliefde vereeuwigen door middel van een tattoo. Dat kon je afgelopen dinsdag zien in onze Club Brugge tattoos compilatie. Maar één tattoo die we doorgestuurd kregen, trok onze aandacht toch nét dat tikkeltje meer. Het ging hierbij immers om het BlauwZwartFans-logo van onze applicatie.

“Veel mensen hebben vandaag de dag een tattoo van Club Brugge, maar ik wilde iets dat nog niemand had”, vertelt John aan BlauwZwartFans. Bij deze zijn wij oprecht fier dat wij – geheel onverwacht – met ons logo op zijn rug prijken. Mochten er nog mensen interesse hebben in deze tattoo, neem dan even contact op met info@blauwzwartfans.be. Dan bezorgen wij je gratis een kwalitatieve foto van ons logo.

BlauwZwartFans logo als tattoo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws