Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Worden dit de nieuwe shirts van Club Brugge?

Worden dit de nieuwe shirts van Club Brugge

Voetbalseizoen 2015-2016 werd door landskampioen Club Brugge afgesloten met een 2-2-gelijkspel tegen KV Oostende. Nu is het uitkijken naar de editie van volgend jaar, waarin Blauw-Zwart eindelijk nog eens mag deelnemen aan de groepsfase van de Champions League! Het gespeculeer over de nieuwe truitjes is alvast begonnen.

Club Brugge viert op 13 november 2016 zijn 125 jarig bestaan. De Brugse aanhang hoopt dan ook dat ze voor deze speciale gelegenheid geen standaard Nike catalogusshirt voorgeschoteld krijgen, zoals onderstaande modellen.

Blauw-Zwart catalogusmodel Nike

Blauw-Zwart catalogusmodel senioren

Maar volgens onofficiële bronnen wordt het géén shirt zoals bovenstaand model. Naar verluidt krijgen we een speciaal logo op een blauw shirt. De awayshirts zouden wit zijn en voorzien van een rode streep. De derde shirts zijn wellicht goudkleurig. Voor heel wat forummembers (vooral birgervdd) hét signaal om hun Photoshop skills boven te halen.

De eerste twee shirts uit onderstaande collectie werden massaal op gejuich onthaald, maar zijn voor alle duidelijkheid dus onofficiële ontwerpen van supporters. Verder bevat onderstaande reeks nog heel wat pareltjes. De officiële voorstelling van het nieuwe shirt zou op 12 juli plaatsvinden.

UPDATE: klik hier voor de officiële Club Brugge shirts 2016-2017!

Fanontwerp Club Brugge shirt 1

Fanontwerp Club Brugge shirt 2

Fanontwerp Club Brugge shirt 3

Fanontwerp Club Brugge shirt 4

Fanontwerp Club Brugge shirt 5

Fanontwerp Club Brugge shirt 6

Fanontwerp Club Brugge shirt 7

Fanontwerp Club Brugge shirt 8

Fanontwerp Club Brugge shirt 9

Fanontwerp Club Brugge shirt 11

Fanontwerp Club Brugge shirt 12

Fanontwerp Club Brugge shirt 13

Fanontwerp Club Brugge shirt 14

Fanontwerp Club Brugge shirt 16

Fanontwerp Club Brugge shirt 15

Fanontwerp Club Brugge shirt 16

Fanontwerp Club Brugge shirt 17

Fanontwerp Club Brugge shirt

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws