Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Daar ben ik heel tevreden mee”

Vossen Daar ben ik heel tevreden mee

Club Brugge won donderdagavond met 0-2 op het veld van Zulte Waregem. Michel Preud’homme gunde enkele basispionnen rust en zo kwamen Jelle Vossen en Leandro Pereira aan de aftrap. Eerstgenoemde liet zich opnieuw opmerken. Vossen scoorde en gaf een niet te missen assist aan Wesley Moraes.

“We wilden verdergaan op ons elan en een vervolg breien aan de goede flow. Met 0-2 winst op Zulte Waregem haal je opnieuw een knap resultaat”, vertelt Vossen aan Sporza.

“Ik ben persoonlijk heel tevreden met de verhouding tussen het aantal speelminuten en de doelpunten die ik maak.” De 27-jarige Limburger kreeg dit seizoen 1769 speelminuten en vond daarin 14 keer de weg naar doel. Oftewel één goal om de 126 minuten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws