Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez onder de indruk van Brugse aanwinst: “Een kanjer”

Vazquez onder de indruk van Brugse aanwinst Een kanjer

Victor Vazquez ruilde afgelopen winter het shirt van Club Brugge voor dat van Cruz Azul. De 29-jarige Spanjaard volgt de Belgische competitie naar eigen zeggen wel nog altijd op de voet, maar focust zich daarbij vanzelfsprekend vooral op Blauw-Zwart. 

“Ik heb tot nu toe elke match sinds de start van de Play-Offs gezien”, vertelt Vazquez aan Het Nieuwsblad. Volgens de middenvelder zou Club Brugge dit seizoen een méér dan verdiende kampioen zijn. “Alleen al omdat wij het merendeel van de competitie aan de leiding hebben gestaan. Izquierdo in vorm, Vanaken doet het prima, Refaelov als hij fit is. Vormer en Simons, dat spreekt voor zich. En de nieuwe doelman is ook een kanjer. Iedereen doet zijn job.”

Hoewel Vazquez momenteel al vakantie heeft, zal hij – in tegenstelling tot onder meer Mathew Ryan, Nastja Ceh en Rune Lange – zondag niet aanwezig zijn in Jan Breydel. “Ik heb geen spijt dat ik er niet meer ben, maar ik ben wel een tikje jaloers. Dit is namelijk hét seizoen waarin het gebeurt. Ik hoop echt dat ze de titel pakken tegen Anderlecht. Voor de supporters zou dit ongelooflijk zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws