Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck voorspelt Club Brugge – Anderlecht

Vanhaezebrouck voorspelt Club Brugge - Anderlecht

Club Brugge is erin geslaagd om AA Gent met 1-4 te kloppen. Hein Vanhaezebrouck gaf achteraf zijn analyse van de wedstrijd en voorspelde alvast de afloop van Club Brugge – Anderlecht.

Vanhaezebrouck leerde zijn ploeg deze week een nieuwe manier van voetballen aan, maar dat mocht niet baten. “Je kan tactisch iets doen waardoor je beter bent dan de tegenstander, maar uiteindelijk is het nog altijd heel vaak het individu dat het verschil maakt. Wij pakken veel te makkelijk goals. Alle respect voor Izquierdo, maar we staan bij de tweede goal twee tegen één en dan gaat die bal ook veel te makkelijk binnen vind ik”, vertelt de coach van AA Gent aan PlaySports.

“Butelle was ook in een superdag”, gaat Vanhaezebrouck verder. “Steppe mag niet meer meedoen met Zulte Waregem, maar ook hij speelde hier een fantastische wedstrijd. De Ghelamco Arena lijkt wel hét stadion om een grootse prestatie neer te zetten voor de bezoekende keeper. Al hadden wij aan de rust eigenlijk al een voorsprong moeten hebben van een paar doelpunten verschil. Als wij wat meer meeval hadden in het begin, dan zie ik Club niet meer terugkomen.”

Anderlecht telt nu 6 punten voorsprong op AA Gent en ook de tweede plaats lijkt dus een moeilijk verhaal voor de Buffalo’s. “Gohja, we moeten het match per match bekijken. En we moeten gewoon meer punten halen. Waarom Anderlecht nog in de running is? Omdat ze meeval hebben gehad. Maar ik zie Anderlecht niet in staat om Club Brugge te kloppen volgende week. Nee, dat denk ik niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws