Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck geeft Club Brugge een compliment

Vanhaezebrouck geeft Club Brugge een compliment

Club Brugge kan zondagavond een uitstekende zaak doen in de Ghelamco Arena. Als Blauw-Zwart de drie punten pakt tegen AA Gent, kan het de week nadien in eigen huis kampioen spelen tegen aartsrivaal Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit. 

“Als we verliezen tegen Club Brugge hebben we acht punten na zeven matchen. Dat is heel weinig. Dus we moeten proberen om thuis – misschien wel de sterkste ploeg van deze Play-Offs – te kloppen”, complimenteert de coach van de Buffalo’s Blauw-Zwart.

Na de 2-0-nederlaag in Anderlecht ziet Vanhaezebrouck zijn ploeg niet meer als titelkandidaat. “Voor mij zijn er nog twee: Club Brugge en Anderlecht. Ik ga er niet vanuit dat wij nog een kans maken op de titel. Maar oké, er zijn nog plaatsen die interessant zijn. Zoals de tweede plaats. En als je dan heel het parcours bekijkt van dit jaar, zou dat in se niet slecht zijn”, besluit de Gentse coach op zijn persconferentie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws