Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanderhaeghe waarschuwt Club Brugge: “Proberen te verstoren”

Vanderhaeghe waarschuwt Club Brugge Dat zou toch mooi zijn

Michel Preud’homme gunde heel wat basispionnen rust tegen Zulte Waregem, maar kiest zondag tegen KV Oostende – op enkele spelers na – voor de ploeg die Anderlecht met 4-0 klopte. Zo wil de Brugse coach het seizoen afsluiten in stijl. Al zou Yves Vanderhaeghe daar graag een stokje voor steken.

“Ons seizoen mag dan afgelopen zijn, we gaan zondag in Brugge ons eergevoel verdedigen”, vertelt Vanderhaeghe aan Het Laatste Nieuws. “Club zal er wellicht een galawedstrijd van maken, maar wij gaan die proberen te verstoren. Als eerste de landskampioen kloppen: dat zou toch mooi zijn?”

Voorts gaf de trainer van de Kustboys ook zijn visie op de 0-1-nederlaag tegen AA Gent. “Als die bal op de paal van Musona erin was gegaan, hadden we een andere match gekregen. Nu konden we na rust te weinig gevaar creëren. El Ghanassy werd goed uit de match gehouden en de verdedigers waren baas over de aanvallers”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws