Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken looft Brugse fans en vertelt over zijn vakantieplannen

Vanaken looft Brugse fans en vertelt over zijn vakantieplannen

Hans Vanaken ontpopte zich – vooral na het vertrek van Victor Vazquez – tot dé draaischijf op het Brugse middenveld. De 23-jarige Limburger was ook in de slotmatch tegen KV Oostende goed voor 2 assists.

“Het is jammer dat we die 2-2 nog slikken in de laatste minuten”, vertelt Vanaken bij Sporza Radio. “Thuis waren we onklopbaar, op die ene match tegen Anderlecht na. En vandaag wilden we die reeks voortzetten. Al denk ik dat we het publiek vandaag toch een mooie laatste match geboden hebben als kampioen.”

“De fans hebben ons dit seizoen heel veel gegeven en ik denk dat wij hen ook wel veel teruggeven hebben. Ik ben naar hier gekomen om voor de prijzen te spelen en ik ben heel tevreden dat dat gelukt is. Enkel de bekerfinale was een opdoffer. Nu gaan we met alle vertrouwen naar de Champions League volgend seizoen.”

Tot slot liet Vanaken zich uit over zijn vakantieplannen. “Dinsdag trek ik naar New York voor acht dagen. Daarna ben ik even terug thuis en vervolgens ga ik naar Gran Canaria, de zon opzoeken en wat rusten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws