Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Als je ziet hoe geweldig hij het doet…”

Vanaken Als je ziet hoe geweldig hij het doet...

Club Brugge is er dan tóch in geslaagd om een belangrijke uitwedstrijd te winnen. En hoe. Blauw-Zwarte klopte AA Gent met 1-4 en kan daardoor de titel in eigen huis pakken tegen RSC Anderlecht. Doelpuntenmaker Hans Vanaken reageert. 

“We hebben het heel goed bijgesteld aan de rust”, vertelt Vanaken voor de camera’s van PlaySports. “Want in de tweede helft waren we veel beter. We zijn toen ook anders gaan spelen en hebben de lange bal van Gent goed opgevangen. Daardoor kwamen zij totaal niet meer in hun spel.”

“In de tweede helft hebben we ook goed onze momenten gepakt om het af te maken. Als je ziet hoe geweldig Izquierdo het doet en zijn kansen afmaakt…” Tot slot werd Vanaken gevraagd hoe hij omging met het feit dat hij op rechts moest spelen. “Iedereen weet dat de rechterflank niet mijn favoriete positie is. Maar ik doe mijn uiterste best en probeer mijn taken uit te voeren. Als je dan 2 keer kan scoren, is dat mooi meegenomen. Al was het zeker niet mijn beste wedstrijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws