Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws voor Club Brugge met oog op topper tegen Anderlecht

Uitstekend nieuws voor Club Brugge met oog op topper tegen Anderlecht

Club Brugge kan zondag eindelijk zijn veertiende landstitel binnenhalen en Michel Preud’homme hoopt dan ook over zijn sterkste elf te kunnen beschikken. In de vorige drie confrontaties tegen Anderlecht liep het immers keer op keer fout. De Brugse coach lijkt alvast opgelucht adem te mogen halen in aanloop naar dé clash tegen Paars-Wit.

Jelle Vossen, Ruud Vormer en Thomas Meunier ontbraken woensdag op training, maar tekenden donderdag wél present. Het drietal zal normaal gesproken dus in aanmerking komen voor een plaatsje in de basiself van Preud’homme. Bjorn Engels, die de voorbije dagen ziek was, sluit volgens HLN vandaag aan.

Lior Refaelov, die last heeft van pubalgie aan de buikspieren, hervat vandaag of morgen de groepstraining en wordt klaargestoomd om dit seizoen nog één keer alles te kunnen geven voor Blauw-Zwart. De Israëliër beperkte zich donderdag tot een individuele training. Voorts verscheen zelfs Benoît Poulain al op het oefenveld. De enkelblessure van de Fransman evolueert dus gunstig, al komt hij sowieso niet meer in aanmerking voor de resterende drie Play-Off-wedstrijden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws