Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Brugse basispionnen twijfelachtig voor match in Gent

Twee Brugse basispionnen twijfelachtig voor match in Gent

Club Brugge gaat zondagavond om 18u op bezoek in de Ghelamco Arena. Als Club de drie punten kan pakken tegen AA Gent, zet het een grote stap richting een veertiende landstitel. Mogelijk mist Blauw-Zwart wel twee sterkhouders tegen de Buffalo’s.

Lior Refaelov en Ruud Vormer zijn twijfelachtig voor de Slag om Vlaanderen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Israëliër en Nederlander waren vorig weekend nog erg cruciaal in de 3-1-overwinning tegen KRC Genk. Michel Preud’homme zou het belangrijke tweetal er dan ook graag bijhebben in de Ghelamco Arena. Omwille van de grote belangen staan beide spelers wellicht toch aan de aftrap zondag.

Over Ludovic Butelle, die zich afgelopen zondag blesseerde in duel met Mbwana Samatta, zouden we ons geen zorgen moeten maken. Een scan bracht goed nieuws voor hem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws