Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trekt ex-coach Club Brugge naar aartsrivaal Anderlecht?

Trekt ex-coach Club Brugge naar aartsrivaal Anderlecht

Club Brugge en zijn supporters hebben er lang op moeten wachten, maar de landskampioen van 2015-2016 kleurt Blauw-Zwart! De laatste keer dat dat gebeurde, dateert van 2004-2005. Toen stond Trond Sollied aan het roer in Jan Breydel. 

Na de Noorse succescoach passeerden heel wat trainers die onder de verwachtingen presteerden de revue. Denk maar aan Jan Ceulemans, Emilio Ferrera, Cedomir Janevski, Jacky Mathijssen, Adrie Koster, Georges Leekens en Juan Carlos Garrido. Christoph Daum (2011-2012) deed het wel naar behoren. De Duitse trainer loodste Club naar een tweede plaats, het beste competitieresultaat in 7 jaar tijd.

Club wilde graag een vervolg breien aan de samenwerking met Daum, maar die bedankte omwille van privéproblemen. Toch zien we Daum straks misschien opnieuw opduiken in de Jupiler Pro League. De Duitser zou volgens Het Nieuwsblad namelijk zijn kandidatuur ingediend hebben om Besnik Hasi op te volgen bij Anderlecht.

En ook Laszlo Bölöni (ex-Standard) en Morten Olsen (ex-bondscoach Denemarken) zien een avontuur in het Astridpark wel zitten. Al overwegen ze in Brussel ook om Hein Vanhaezebrouck weg te kapen bij AA Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws