Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sven Ornelis doet oproep aan Club-fans

Sven Ornelis doet oproep aan Club-fans

Het Nieuwsblad kwam vrijdagmorgen met het nieuws dat Michel Preud’homme gisteren zijn beslissing over zijn toekomst zou meedelen aan Club Brugge. Maar, zoals je eerder al kon lezen op BlauwZwartFans, klopte die informatie niet. Zoon Guilian Preud’homme kondigde op Twitter immers aan dat het nieuws maandag pas bekendgemaakt zal worden.

Dat is ook radiopresentator en Club-fan Sven Ornelis niet ontgaan. Hij heeft een speciale oproep voor de Blauw-Zwarte aanhang: “Een weekend de tijd dus om #michelresteavecnous trending te maken”, klinkt het. Iedereen met een Twitter-account die dit leest, weet dus wat hem te doen staat! Allemaal samen zijn we – zoals we in het verleden al vaker bewezen hebben – tot grootse dingen in staat 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws