Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sommige Club-fans vieren de titel iets té uitbundig

Stad Brugge heeft nieuwe plannen bij eventueel titelfeest

Dat de eerste landstitel sinds 2005 een feit is en dat het morgen Pinkstermaandag is en er dus niet gewerkt moet worden, zorgt ervoor dat het feest in en rond Brugge nog lang zal doorgaan. Voor heel wat supporters van Club Brugge zat de titelviering er echter al vroeger dan gepland op.

Na de match moesten heel wat fans immers naar het ziekenhuis gebracht worden omdat ze te veel gedronken hadden, meldt VTM Nieuws. De toestroom aan dronken supporters was zelfs zo erg dat de spoeddiensten van de Brugse ziekenhuizen overbelast raakten.

Sommige supporters waren zelfs zo dronken dat ze zwaar ten val kwamen, waardoor ze breuken opliepen, weet VTM nog. Stevig, maar wel verstandig vieren is dus de boodschap voor de rest van de avond!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws