Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Snelders ziet Club-speler als lichtpunt van de Play-Offs: “Normale niveau overstegen”

Snelders ziet Club-speler als lichtpunt van de Play-Offs Normale niveau overstegen

Het voetbalseizoen 2015-2016 eindigde voor landskampioen Club Brugge met een 2-2-gelijkspel tegen KV Oostende en bijgevolg een 22/30 in de Play-Offs. Eddy Snelders laat zijn licht schijnen op de voorbije editie van de Jupiler Pro League.

Snelders is wat het niveau van afgelopen seizoen betreft een beetje teleurgesteld. “Lang niet altijd topvoetbal, maar het was spannend. Door onze competitieformule kan veel spanning gecreëerd worden, maar op speltechnisch niveau zijn we niet altijd verwend.”

“Ook in de Play-Offs zijn we dikwijls op onze honger blijven zitten. Veel zwakke, gecrispeerde (krampachtige, nvdr) matchen zonder topvoetbal. Nochtans is dat hetgene wat de neutrale toeschouwer wil zien. Als lichtpunt wil ik José Izquierdo noemen. Hij heeft een aantal mooie dingen laten zien, die het normale niveau overstegen”, besluit de analist bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws