Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Bjorn Engels

Slecht nieuws voor Bjorn Engels

Bjorn Engels kon zijn uitstekende seizoen bij Club Brugge bekronen met de veertiende landstitel. Ook bondscoach Marc Wilmots merkte de sterke prestaties van de Brugse verdediger op, waardoor hij geselecteerd werd voor het Europees Kampioenschap in Frankrijk.

Een spierscheur in de lies gooide echter roet in het eten voor de 21-jarige verdediger, maar Wilmots gaf de hoop niet op. “Jullie weten ook dat ik desnoods na 31 mei nog een verdediger kan oproepen? De kans is heel klein, maar misschien kan Engels toch nog mee naar het EK”, klonk het vorige week op de persconferentie.

Maar die hoop blijkt nu tevergeefs. Assistent-bondscoach Vital Borkelmans gaf vanmiddag na de training van de Rode Duivels immers aan dat Engels er sowieso niet zal bij zijn in Frankrijk. “Hij denkt niet dat hij klaar zal raken en richt zich op volgend seizoen”, citeert Het Nieuwsblad Borkelmans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws