Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons: “Als het mogelijk is, proberen we het zo op te lossen”

Simons: "Als het mogelijk is, proberen we het zo op te lossen"

Club Brugge kende zondagavond weinig problemen met KRC Genk. Timmy Simons speelde opnieuw een belangrijke rol op het Brugse middenveld en was achteraf dan ook een tevreden man.

“We hebben onze job goed gedaan”, opent Simons tegenover PlaySports. “We hebben voldoende kansen gehad om de wedstrijd iets vroeger dood te maken. Maar zij hebben eerst de grootste kans gehad, dus daar moeten we wel mee opletten.”

Net zoals tegen Zulte Waregem bracht Club goed en aantrekkelijk voetbal op de mat. “Als het mogelijk is, proberen we het voetballend op te lossen. Maar dat is niet in elke wedstrijd het geval en al zeker niet in Play-Off I. Dit is money time, dan gaat het om de punten en niet om de schoonheid”, besluit de kapitein van Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws