Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter voor AA Gent – Club Brugge is bekendgemaakt

Scheidsrechter voor AA Gent - Club is bekendgemaakt

Nog vier Play-Off-speeldagen resten ons en vervolgens weten we of Club Brugge zijn felbegeerde titel eindelijk beet heeft. Komende zondag kunnen Michel Preud’homme en zijn manschappen alvast een stap in de goede richting zetten.

Als Club straks de drie punten mee kan graaien uit de Ghelamco Arena, kan het de week nadien in eigen huis kampioen spelen tegen Anderlecht. De laatste keer dat Club een driepunter scoorde op Gentse bodem, dateert wel al van 22 december 2013. Toen trok Club met 1-3 aan het langste eind. Anderzijds won Blauw-Zwart zijn laatste drie confrontaties van de Buffalo’s, zij het drie keer in Jan Breydel.

Sébastien Delferière mag zondag om 18 uur de Slag om Vlaanderen in goede banen proberen te leiden. De 34-jarige scheidsrechter floot afgelopen weekend nog de mogelijke ‘kampioenenmatch’ tussen Antwerp en Eupen (0-0).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws