Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan feest met dubbel gevoel: “Maar ik moet niet zeuren”

Ryan gelandt op Belgische bodem Naaste familie

Mathew Ryan was één van de vele ex-spelers die zondag naar Jan Breydel afgezakt was om de titelmatch mee te maken. De keeper mocht voor de aftrap immers de Blauwe Schoen in ontvangst nemen als Beste Teamplayer van vorig seizoen. En na de match mocht hij ook het titelfeest meemaken.

“Ik had altijd gehoopt om nog eens terug te kunnen keren naar de ploeg waar ik heel veel aan te danken heb. En uitgerekend vandaag ben ik hier en kan Blauw-Zwart kampioen spelen. Tja, mijn ex-ploeg liet meteen blijken dat het menens was vandaag en hebben Anderlecht dan ook geen schijn van een kans gegeven. De 4-0 is dan ook een juiste weergave van het spelbeeld dat we te zien kregen”, vertelt een fiere Mat op de site van Club.

Al feestte hij wel met een dubbel gevoel. “Vorig jaar won ik ook een prijs, namelijk de Beker van België, wat zeker niet slecht is, maar natuurlijk had ik ook graag eens kampioen geworden. Nu, ik heb zelf de keuze gemaakt om vorige zomer Brugge te ruilen voor Valencia, dus moet ik nu niet zeuren.”

“Ik begrijp heel goed dat de fans na elf lange jaren van wachten zo uit hun dak gaan. Het is hen van harte gegund. Vanavond ga ik ook een beetje meevieren met mijn vele goede vrienden die ik hier nog heb en dan morgen terug naar Spanje.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws