Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov verwijst naar Club-fans voor contractverlenging

Refaelov verwijst naar Club-fans voor contractverlenging

Lior Refaelov heeft goed nieuws voor de fans van Club Brugge. De Israëliër verlengt zijn contract bij Blauw-Zwart tot 2019. Hij gaf ook een woordje uitleg bij zijn keuze.

Rafa had nog een contract voor één jaar, maar verlengde vandaag zijn verbintenis in Jan Breydel tot 2019. “Ik ben zeer blij om mijn verblijf in Brugge te kunnen verlengen. De supporters hebben mij enorm gesteund de voorbije jaren en ik kijk er naar uit om met hen de Champions League in te gaan.”

Ook algemeen manager Vincent Mannaert is opgetogen door het verlengd verblijf van de sterkhouder. “Rafa is op en naast het veld een belangrijke speler voor ons. We zijn blij om hem langer aan ons te kunnen binden. Hij vat eind juni zijn 6e seizoen aan bij ons en mag dus een echte Clubman genoemd worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws