Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov laat zich uit over zijn toekomst bij Club Brugge

Refaelov laat zich uit over zijn toekomst bij Club Brugge

Lior Refaelov streek in de zomer van 2011 in Jan Breydel neer en groeide uit tot een erg belangrijke speler bij Club Brugge. Afgelopen zomer kon hij Blauw-Zwart verlaten voor een lucratief aanbod, maar de Israëliër bedankte. En mogelijk speelt de 30-jarige middenvelder ook volgend seizoen nog in Jan Breydel.

“Ik heb nog één jaar contract, dus we gaan snel samenzitten en een beslissing nemen”, vertelt Refaelov in Fan!. “Er is interesse, ja. En ik ben vorige maand dertig geworden, een leeftijd om beslissingen te nemen.”

“Een topteam in het buitenland zit er niet meer in”, beseft Refaelov. “Maar ik kan misschien wel nog een financiële slag slaan… Ik heb wel een gezinnetje met twee kleine kinderen. En we zijn gelukkig in Brugge, dat speelt ook mee.”

“We gaan alles op een rij zetten en niet te snel beslissen. Mijn relatie met Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe is meer dan één tussen een voetballer en een clubbestuurder. Sedert januari 2011 legden we samen een lange weg af. Er is heel veel vertrouwen tussen ons.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws