Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Real Betis wil Abdoulay Diaby

Real Betis wil Brugse goalgetter

Club Brugge scoorde dit seizoen zowel in de reguliere competitie als in de Play-Offs aan de lopende band. Daarvoor mag Blauw-Zwart vooral Abdoulay Diaby (16) en Jelle Vossen (14) bedanken. Ook Hans Vanaken vond 10 keer de weg naar doel dit seizoen. Al dat aanvallende geweld is ook heel wat buitenlandse clubs niet ontgaan.

Zo richt Real Betis zijn pijlen op Diaby. Dat meldt Het Belang van Limburg. De nummer tien uit de Primera Division heeft al geïnformeerd naar de Franse Malinees, maar beseft dat de vraagprijs niet min zal zijn.

Diaby streek afgelopen zomer neer in Jan Breydel en heeft nog een contract tot 2019. Bovendien is de 25-jarige aanvaller de eerste keuze in de aanvalslinie van Michel Preud’homme. Als Real Betis dus effectief kans wil maken om Diaby binnen te halen, zal het diep in de buidel moeten tasten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws