Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme looft Club-speler: “Enorm veel vooruitgang geboekt”

Preud'homme looft Club-speler: "Enorm veel vooruitgang geboekt"

Club Brugge heeft een nieuwe stap richting een veertiende landstitel gezet. Blauw-zwart klopte KRC Genk met 3-1 en bracht goed voetbal op de mat. Michel Preud’homme was na afloop een fiere coach.

“Mijn spelers mogen best heel even euforisch zijn, want dit was een hele knappe en belangrijke overwinning. Ik ben heel fier op hen. Al ben ik wel blij dat deze wedstrijd achter de rug is, want Genk is een moeilijk te bespelen ploeg”, citeert Het Nieuwsblad de Brugse coach.

Daarna haalde Preud’homme de loftrompet boven voor één speler. “Ik vond onze eerste helft van een heel hoog niveau, met vandaag als uitschieter José Izquierdo. Die gaat zó snel… Hij heeft de laatste twee jaar enorm veel vooruitgang geboekt. Bovendien is hij fysiek helemaal in orde, anders kan je al die sprintjes niet blijven trekken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws