Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme looft Club-speler die zijn kans greep: “Uitstekende wedstrijd”

Preud'homme looft Club-speler die zijn kans greep Uitstekende wedstrijd

Michel Preud’homme gunde heel wat basispionnen rust in de overbodige match tegen Zulte Waregem. Zo kregen een resem bankzitters hun kans en was er ruimte voor enkele experimenten. Na de 0-2-overwinning reageerde de Luikenaar erg tevreden.

“Ik denk dat we een serieuze wedstrijd gespeeld hebben. Zelfs met een paar experimenten, zoals bijvoorbeeld Hans Vanaken die iets lager speelde en dus de rol van Ruud Vormer overnam. Het was het juiste moment om wat minuten te geven aan spelers die dat verdiend hebben”, verklaart MPH op de officiële website.

“Brandon Mechele speelde bijvoorbeeld een uitstekende wedstrijd. Ik denk dat hij nog nooit zo goed was in de opbouw als vandaag. Ook Sander Coopman en Boli Bolingoli deden het heel goed. Dat wil zeggen dat die jongens ook klaar waren. Zowel de jonge als de meer ervaren spelers hebben hun werk goed gedaan, al was er soms iets te veel onevenwicht in de ploeg.”

“Zeker na die rode kaart (van Steve De Ridder, nvdr) hebben we soms te veel ruimte weggegeven, omdat iedereen wou gaan scoren. Maar ik kan hen dat vergeven. Dankzij deze zege hebben we ons doel bereikt, namelijk twintig punten in de Play-Offs. Als de info die ik gekregen heb klopt, dan zijn we de ploeg die in de Play-Offs in één seizoen de meeste doelpunten gescoord heeft en ook de ploeg die al het vlugst kampioen werd in de Play-Offs.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws