Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme laat zich uit over zijn toekomst: “Wacht op déclic”

Preud'homme laat zich uit over zijn toekomst Wacht op déclic

“Ik heb al een beslissing genomen over mijn toekomst. De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte.” Met die woorden zorgde Michel Preud’homme begin april voor heel wat speculatie rond een eventueel vertrek bij Blauw-Zwart. 

Preud’homme had in zijn hoofd begin april wel al een beslissing genomen, maar die was nog niet definitief. “Ik wil nu vooral de tijd nemen om die beslissing (van begin april, nvdr) te houden of toch nog te veranderen”, verklaart de Brugse coach op de persconferentie.

De Luikenaar heeft met het kampioenschap zijn grote doel bereikt in Brugge, maar de uitdaging van de Champions League lonkt. Bovendien voelt Preud’homme dat zijn werk énorm geapprecieerd wordt door alles en iedereen bij Blauw-Zwart. “Ik wacht op een déclic in mezelf om de finale beslissing te nemen. En dan ga ik mijn keuze ook meteen bekend maken”, citeert Voetbalkrant MPH.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws