Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme kiest voor opvallende gebeurtenis als mooiste moment van het seizoen

Preud'homme kiest voor opvallende gebeurtenis als mooiste moment van het seizoen

Michel Preud’homme is er in zijn derde seizoen bij Club Brugge in geslaagd om de titel naar Jan Breydel te halen. De Luikenaar bracht de Brugse normen en waarden terug in de ploeg en mocht twee wedstrijden voor het einde van de Play-Offs de kampioenenchampagne al bovenhalen.

Als Preud’homme terugblikt op afgelopen seizoen, dan kiest hij voor een opmerkelijk favoriete moment. “Het is gelinkt aan de kampioenenwedstrijd tegen Anderlecht. Ik had de opdracht gegeven om Okaka geen ruimte te geven aan de bal. Want hij is heel sterk met zijn rug naar de goal en bijna alle aanvallen van Anderlecht beginnen bij hem.”

“En één van de eerste momenten tijdens de kampioenenmatch gingen 3 spelers (Engels, Simons en Claudemir) richting Okaka en maakten ze duidelijk van: ‘jij gaat de bal hier niet krijgen.'”, legt de Brugse coach uit. “Dat was in de eerste minuut. En als je dat ziet, dan weet je: de boodschap is er. Dat is voor mij dé actie waarbij je ziet dat de grinta helemaal in de ploeg zat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws