Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “In dat geval zou ik niet twijfelen en bleef ik bij Club Brugge”

Preud'homme In dat geval zou ik niet twijfelen en bleef ik bij Club Brugge

Michel Preud’homme slaagde er in zijn derde seizoen bij Club Brugge in om Blauw-Zwart zijn veertiende landstitel te schenken. Maar of de Luikenaar ook volgend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft, is nog altijd niet duidelijk. Op het gala van de Profvoetballer van het Jaar gaf onze coach een extra woordje uitleg.

Preud’homme viel – net zoals vorig jaar – in de prijzen. De Brugse coach ging namelijk opnieuw met de trofee van Trainer van het Jaar aan de haal. Zo bleef hij Hein Vanhaezebrouck (AA Gent) en Yves Vanderhaeghe (KV Oostende) voor. (De overige winnaars op het gala vind je hier).

Toen Play Sports-presentator Bram Lambert hem naar zijn toekomst vroeg, reageerde Preud’homme alsvolgt: “Jullie moeten nog een beetje geduld hebben. En het is niet zo dat ik wacht met mijn beslissing om wat show te verkopen, want ik weet het écht nog niet. Onze job is heel zwaar en ik moet de juiste beslissing nemen. Als ik 45 jaar was geweest, zou ik niet twijfelen en bleef ik bij Club Brugge. Maar ik ben wat ouder en dus moet ik goed nadenken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws