Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Hij zal een topspeler worden”

Preud'homme Hij zal een topspeler worden

Club Brugge wervelde zondagavond voorbij AA Gent en won met 1-4 na doelpunten van Hans Vanaken (2x), José Izquierdo en Thomas Meunier. Michel Preud’homme was achteraf dan ook een tevreden coach.

“Gent probeerde na drie nederlagen iets anders, met twee spitsen en Milicevic ertussen. Daar hadden we het moeilijk mee, maar in de tweede helft hadden we een goede oplossing gevonden”, vertelt Preud’homme aan Sporza.

“We wisten natuurlijk al langer dat Izquierdo kwaliteit en explosiviteit heeft, maar het was een ruwe diamant die nog geslepen moest worden. We hebben heel veel met hem gewerkt, en nu is hij fysiek en tactisch sterker. Hij zal een topspeler worden”, voorspelt de Brugse coach.

Tot slot houdt Preud’homme de voetjes op de grond na de prima prestatie in de Ghelamco Arena. “Mathematisch kan het volgende week al, maar wij blijven gewoon mikken op die 20 op 30. Dat blijf ik herhalen”, besluit de Luikenaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws