Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme heeft knoop doorgehakt omtrent overgang naar Bordeaux

Preud'homme heeft knoop doorgehakt omtrent overgang naar Bordeaux

Michel Preud’homme wikt en weegt momenteel of hij ook volgend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft. Intussen heeft de Luikenaar alvast één beslissing definitief genomen.

Zo zal Preud’homme straks niét richting Bordeaux trekken. Dat meldt Sporza. De onderhandelingen tussen de Brugse coach en Bordeaux zijn in extremis afgesprongen. Beide partijen waren al langer in gesprek en hebben ook de voorbije dagen nog verregaand onderhandeld, maar tot een akkoord kwam het dus niet.

De Franse club houdt Preud’homme wel op zijn lijst met potentiële trainers voor in de toekomst. De 57-jarige voetbalcoach heeft wel nog niet beslist of hij bij Club blijft. Dat maakt hij naar verluidt pas begin volgende week bekend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws