Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme geeft belangrijke tip over zijn toekomst

Franse middenmoter wil Michel Preud'homme

Nu de titel binnen is, kan Club Brugge al uitkijken naar volgend seizoen. Eén grote vraag doemt dan vrijwel meteen op: zal Michel Preud’homme dan nog als hoofdtrainer op de bank zitten? Zelf wilde MPH tijdens het titelfeest niet veel over zijn toekomst zeggen, maar hij lichtte toch één tipje van de sluier.

“Ik geef mijn antwoord ten laatste binnen twee weken”, vertelde hij immers aan RTBF. “Het is wel zo dat het trainerschap een slopende functie is. Kijk naar wat er mijn goede vriend Dominique (D’Onofrio, die enkele maanden geleden op 62-jarige leeftijd overleden is, nvdr) is overkomen. Ik ben nu 57 jaar. Dit is ons leven, maar er bestaan ook andere dingen.”

Al wil dat niet per se zeggen dat hij zal vertrekken. “Er kan nog veel gebeuren. We zullen wel zien”, besloot hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws