Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Prachtig! Olympialaan kleurt helemaal Blauw-Zwart

Prachtig! Olympialaan kleurt helemaal Blauw-Zwart

Club Brugge en zijn supporters bereiden zich momenteel volop voor op een eventueel titelfeest. Maar dan moet Blauw-Zwart zondag wel voorbij Anderlecht zien te geraken. Op de Olympialaan hebben ze er alvast vertrouwen in.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat een groepje Club-fans met het voorstel kwam om de Olympialaan onder handen te nemen in aanloop naar de clash tegen Anderlecht. “Op die manier kunnen we de spelers een hart onder de riem steken en ze hopelijk naar de titel loodsen”, klonk het. Intussen begint dat plan serieus vorm te krijgen. En ook elders toont iedereen trots zijn Blauw-Zwarte kleuren. Onderstaand enkele foto’s.

Olympialaan 14 Olympialaan 1

Olympialaan 8

Olympialaan 3

Olympialaan 2   Olympialaan 5 Olympialaan 6

Olympialaan 13Olympialaan 7  Olympialaan 9 Olympialaan 10 Olympialaan 11 Olympialaan 12

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws