Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pijnlijk nieuws voor Mathew Ryan

Pijnlijk nieuws voor Mathew Ryan

Mathew Ryan vloog afgelopen weekend van Valencia naar Brugge om de titelmatch tussen Club Brugge en Anderlecht live vanuit het Jan Breydelstadion mee te maken. De 24-jarige Australiër zag zijn ex-ploeg met 4-0 winnen en ging achteraf mee de titel vieren in de Carré. Bij zijn huidige werkgever loopt het echter minder vlot.

Valencia legde in de zomer van vorig jaar 7 miljoen euro neer om Ryan los te weken bij Club Brugge. Die transfer wordt door het Spaanse AS echter als een serieuze misser bestempeld. Ryan staat zelfs in het flopelftal van de mislukte transfers van afgelopen seizoen.

Ryan werd naar Valencia gehaald om de geblesseerde Diego Alves te vervangen, maar kreeg zelf te kampen met een langdurige knieblessure. Vervolgens kreeg derde keeper Jaume Domenech zijn kans. De 25-jarige Spanjaard greep die en steeg zo een plaatsje in de pikorde van Valencia-coach Pako Ayestarán.

De volgende namen maken deel uit van het flopelftal van de Spaanse krant: Mathew Ryan (Valencia), Aleix Vidal (FC Barcelona), Daniele Bonera (Villarreal), German Pezzella (Betis Sevilla), Danilo Luiz (Real Madrid), Arda Turan (FC Barcelona), Rafael van der Vaart (Betis Sevilla), Hachim Mastour (Malaga), Gaël Kakuta (Sevilla FC), Alvaro Negredo (Sevilla FC) en Jackson Martínez (Atlético Madrid).

Ryan in flopelftal van het jaar

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws