Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Persoonlijke revanche voor Vormer: “2 jaar geleden nog op het bankie bij Feyenoord”

Vormer ontpopt zich tot grapjas van blauw-zwart: "Door mijn pokerface"

Ruud Vormer was één van de belangrijkste spelers in de ploeg die Club Brugge zijn eerste landstitel in veertien jaar bezorgde. De Nederlandse middenvelder had met zijn loopvermogen, werkkracht, infiltraties en doelpunten een groot aandeel in het succes. Daarmee nam hij toch wel wat revanche op zijn ex-club Feyenoord.

“Fantastisch. Al van bij onze aankomst is het hier een gekkenhuis. We wisten: deze mogen we niet verliezen. De cijfers waren vandaag duidelijk en we hebben een goede wedstrijd gespeeld”, reageerde Vormer bij Play Sports.

“Nu zijn we kampioen van België. Wie had dat gedacht toen ik twee jaar geleden op het bankie zat bij Feyenoord? Niemand toch. Vandaag en de rest van de week gaan we feesten. Ik weet niet of ik de twee laatste matchen nog zal spelen, want ik heb wat last van mijn lies. We zien wel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws