Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvolger Preud’homme staat al klaar

Opvolger Preud'homme staat al klaar

Volgens Peter Vandenbempt is Michel Preud’homme er zelf nog niet helemaal uit… Maar als hij daadwerkelijk stopt als trainer van Club Brugge, dan zou zijn opvolger al klaarstaan.

Er doken al verschillende namen op om Preud’homme te vervangen, maar volgens Het Nieuwsblad heeft Blauw-Zwart zijn gedoodverfde opvolger al in de rangen zitten. Niemand minder dan Philippe Clement zou namelijk al eventjes te trappelen staan om het roer over te nemen.

De 42-jarige assistent zou zich na vier jaar helemaal klaar voelen voor het grote werk. Toen hij vorig jaar een aanbieding van KV Kortrijk weigerde, was dat naar verluidt in de veronderstelling dat hij later een kans zou krijgen op Jan Breydel. Dat het voltallige bestuur bij een vertrek van MPH de aanstelling van Clement dé enige correcte oplossing vindt, zou dan weer een brug te ver zijn.

Maar het pleit in zijn voordeel dat Preud’homme hem hoog in het vaandel draagt. De Luikenaar waardeert Clement vooral om zijn tactische meerwaarde en doorzettingsvermogen. Zo zou hij degene geweest zijn die tijdens de rust in de Ghelamco Arena tactisch bijstuurde en Club vervolgens aan een 1-4-zege hielp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws