Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Op dit vlak doet Club Brugge beter dan Arsenal, Barcelona en Real Madrid

Op dit vlak doet Club Brugge beter dan Arsenal, Barcelona en Real Madrid

Club Brugge heeft dit seizoen een uitmuntende thuisreputatie. Van de 18 thuiswedstrijden werden er maar liefst 17 gewonnen. Enkel Anderlecht kwam in de reguliere competitie met 1-4 winnen in Jan Breydel. Blauw-zwart doet zo beter dan Europese grootmachten als Arsenal, Barcelona en Real Madrid.

Vooral het laag aantal tegendoelpunten in eigen huis is indrukwekkend. Club slikte namelijk slechts 10 treffers in zijn 18 wedstrijden op eigen bodem. Zo laat blauw-zwart onder meer Arsenal (11), Barcelona (14) en Real Madrid (14) achter zich.

Juventus, Atlético Madrid, Bayern München en Manchester United doen zowaar nóg straffer. De Italiaanse landskampioen moest nog maar 6 treffers incasseren in het eigen Juventus Stadium. De laatste keer dat een ploeg kon scoren op bezoek bij de Oude Dame dateert van 13 december vorig jaar. Toen verschalkte Fiorentina-speler Josip Ilicic Gianluigi Buffon via een strafschop.

Atlético en Bayern volgen op een gedeelde tweede plaats met 7 tegengoals. ManU is goed voor een vierde stek, want David De Gea moest zich nog maar 8 keer omdraaien op Old Trafford. Dat weet Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws