Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook Verhaeghe dankt de fans: “De beste supporters van het land”

Verhaeghe dient Maes van antwoord

Ook voor Bart Verhaeghe viel met de eerste titel sinds 2005 een grote last van de schouders. De voorzitter van Club Brugge droeg het kampioenschap op aan iedereen in en rond de club. “Dit is een titel van en voor de hele Club-familie”, zei hij aan Sporza.

“Een groot gevoel van dankbaarheid overheerst nu. We hebben de beste supporters van het land. Ze zijn zo trouw, zo loyaal, zo goed. Ik ben ook een supporter. Ik heb dus ook elf jaar moeten wachten. Alleen de laatste vijf jaar heb ik zelf aan deze titel kunnen werken”, ging hij verder.

“Het is een bevestiging van het feit dat we een duurzame topploeg zijn. Hopelijk mogen we hier de komende jaren nog veel en lang staan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws